SIKÅS SÅGVÄGEN 100 - 833 49 HAMMERDAL
(+46) 010 - 178 16 00
info@abroad.se

VÅRA TJÄNSTER

SERVER & MOLNLÖSNINGAR

Vi erbjuder anpassningsbara server- och molnlösningar anpassade för företags och organisationers unika behov. Oavsett om ni behöver en helt ny servermiljö eller önskar övergången av drift och underhåll av befintliga system, står vi redo att hjälpa. Med fokus på säkerhet och stabilitet, positionerar vi oss som ett konkurrenskraftigt alternativ till de största aktörerna på marknaden.

LÄS MER OM SERVER / CLOUD

NÄTVERK & KOMMUNIKATION

Vi specialiserar oss på att planera, bygga och driva avancerade nätverkslösningar för företag och organisationer av alla storlekar. Med vår expertis och toppmodern hårdvara garanterar vi att ert informationsflöde är effektivt, konsekvent och framför allt skyddat.

LÄS MER OM KOMMUNIKATION

TEKNISK RÅDGIVNING & KONSULTATION

I över ett kvarts sekel har vi guidat företag och organisationer genom de kritiska besluten inom teknologisk utveckling och IT. Våra klienter sträcker sig från nystartade enmansföretag till framstående internationella organisationer. Med denna rika mosaik av samarbeten har vi skräddarsydda lösningar för varje behov, oberoende av storlek eller sektor.

LÄS MER OM KONSULTATION

SYSTEMUTVECKLING & MJUKVARA

På begäran erbjuder vi skräddarsydda mjukvarulösningar för företag och organisationer. Utöver detta kan vi genomföra granskningar och diagnostisera databaser och befintlig kod vid eventuella komplikationer. Med vårt team av erfarna utvecklare, skapar vi applikationer för både Windows och Unix miljöer. För djupgående information, tveka inte att kontakta oss.

LÄS MER OM SYSTEMUTVECKLING

PROJEKTERING & DOKUMENTATION

Vi specialiserar oss på projektering och noggrann dokumentation av era projekt och installationer. Med oss får ni en visuellt imponerande dokumentation som är helt i linje med er grafiska identitet. Vare sig det handlar om kartor, flödesscheman eller diagram, skräddarsyr vi presentationen exakt enligt era önskemål.

LÄS MER OM PROJEKTERING

KOMPETENSUTHYRNING

Vår projektbaserade arbetskraft kombinerar flexibilitet med precision. Med snabbfotade och skickliga specialister anpassar vi oss snabbt till dina unika behov, och garanterar rätt kompetens vid rätt tillfälle för optimala resultat.

LÄS MER OM KOMPETENSUTHYRNING

INTRESSANT? Kontakta oss för info.