SIKÅS SÅGVÄGEN 100 - 833 49 HAMMERDAL
(+46) 010 - 178 16 00
info@abroad.se

VÅRA TJÄNSTER

SERVER & MOLNLÖSNINGAR

Vi tillhandahåller skalbara server & molnlösningar för företag och organisationer. Vi bygger helt nya servermiljöer men vi kan även ta över drift och underhåll av befintliga system. Vi levererar en säker och stabil produkt som utmanar de riktigt stora aktörerna på marknaden.

LÄS MER OM SERVER / CLOUD

NÄTVERK & KOMMUNIKATION

Vi planerar, bygger och driftar skalbara, sofistikerade nätverk för företag och organisationer. Oavsett storlek och syfte så har vi kunskapen och hårdvaran som krävs för att få ert informationsflöde att fungera smidigt, stabilt och framförallt säkert.

LÄS MER OM KOMMUNIKATION

TEKNISK RÅDGIVNING & KONSULTATION

Vi har i snart 30 års tid väglett företag och organisationer till rätt beslut inom teknisk utveckling och IT. Bland våra kunder hittar man allt ifrån små enmansföretag till stora internationella organisationer. Tack vare vår breda kundkrets har vi lösningar för alla – oavsett storlek och bransch.

LÄS MER OM KONSULTATION

SYSTEMUTVECKLING & MJUKVARA

Vi kan på begäran utveckla specifika mjukvaruprodukter för företag och organisationer. Vi kan även besikta och felsöka databaser och befintlig kod vid problem. Våra kunniga utvecklare kan utveckla program i både Windows och Unix. Kontakta oss för mer information.

LÄS MER OM SYSTEMUTVECKLING

PROJEKTERING & DOKUMENTATION

Vi erbjuder projektering och dokumentation av era projekt och installationer. Vi levererar en visuellt slående dokumentation som håller er grafiska profil från topp till tå. Vi kan även rita kartor, flödesscheman och diagram precis så som ni vill att det ska se ut.

LÄS MER OM PROJEKTERING

DIGITAL MARKNADSFÖRING & DESIGN

Vi erbjuder marknadsföringstjänster och digitala profiler för företag och organisationer. Vi erbjuder även hosting och design av er webplats, utformning av era digitala dokument med mera. Förbättra er digitala närvaro med hjälp av oss på Abroad.

LÄS MER OM MARKNADSFÖRING

INTRESSANT? Kontakta oss för info.