SIKÅS SÅGVÄGEN 100 - 833 49 HAMMERDAL
(+46) 010 - 178 16 00
info@abroad.se

OM ABROAD

Ett litet företag med hjärtat i Jämtland.

Abroad Datorer AB grundades 1995 i Hammerdal, Jämtland, med en vision att skapa robusta och driftsäkra datorlösningar för skolor, företag och industri. Trots att tre decennier har förändrat IT-branschen markant, har vår kärnfilosofi förblivit oförändrad. Från enmansföretag till globala industrijättar, vårt kundfokus är brett och varierat. Vår framgång ligger i att när våra kunder lyckas, så gör vi det också. Vi engagerar oss helhjärtat i att erbjuda de bästa lösningarna, anpassade efter varje organisations unika behov.

VI BRINNER FÖR TEKNIK

På Abroad förenas vi av en passion för teknik och dess gränslösa potential. Det är denna passion som driver oss att med omsorg och engagemang vägleda er organisation till de mest optimala lösningarna.

VI KAN VÅRT OMRÅDE

Genom åren har vi framgångsrikt guidat hundratals företag från diverse branscher genom deras teknologiska utmaningar. Denna rika erfarenhet har givit oss en unik och omfattande kunskapsbas som vi stolt drar nytta av i varje nytt uppdrag.

VI TROR PÅ DET VI GÖR

Vi är övertygade om att företag och organisationer gynnas av en extern partner för rådgivning och insikt innan beslut fattas. Denna övertygelse förstärker vår tro på att vi valt rätt inriktning i vår profession.

Intressant? Vi berättar gärna mer.