SIKÅS SÅGVÄGEN 100 - 833 49 HAMMERDAL
(+46) 010 - 178 16 00
info@abroad.se

JOBBA HOS OSS

ABROAD EXPANDERAR,
BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

Vi letar efter skickliga tekniker redo att ansluta sig till vårt dynamiska team omedelbart. Har du en naturlig drivkraft, tar ansvar och strävar ständigt efter att nå dina mål? Om du värdesätter självständighet och möjligheten att planera dina egna arbetsdagar, så kan det vara just dig vi väntar på.
Krav och Meriter:
B-Körkort är ett absolut krav.
Har du branscherfarenhet? Det ger dig en fördel.
Elektrikerbehörighet ses som en stark merit.
Om du känner att du är rätt person för detta uppdrag, skicka ett kort mail med en presentation av dig själv och din tidigare erfarenhet till info@abroad.se.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ett brinnande engagemang.

Vi som arbetar på Abroad är inte bara anställda; vi är passionerade specialister. Vårt engagemang och uthållighet skapar märkbara förändringar, förenklar processer och tillför genuint värde till de företag och organisationer vi samarbetar med.

Ett stort fokus på kvalitet.

Det är genom vårt outtröttliga fokus och engagemang som vi upprätthåller en standard av högsta kvalitet, vilket distinkt skiljer oss från mängden i vår bransch. Yrkesstolthet och en känsla av samhörighet bland våra medarbetare är inte bara önskvärda – de är fundamentala värderingar för oss som arbetsgivare.

Ett öppet och flexibelt tankesätt.

Om du vill vara en del av vårt team behöver du mer än bara kunskap – du behöver ett öppet sinne. Vi söker individer som kan tänka kreativt, se bortom det uppenbara och som är engagerade i att kollektivt driva vårt team framåt.

Känner du dig träffad? Skicka då gärna en intresseanmälan till info@abroad.se


KONTAKTA OSS