Är det dags att se över er IT-säkerhet?

Inventera er IT-struktur

För att vara helt säker på att er IT-struktur inte innehåller några kryphål eller andra säkerhetsbrister så bör er IT-struktur inventeras och dokumenteras med jämna mellanrum. Genom att göra detta kan vi direkt peka ut eventuella brister i säkerheten samtidigt som man lätt ser vilka enheter som bör bytas ut eller tas bort.

Security Awareness Training

Visste ni att den mänskliga faktorn är den enskilt största orsaken till att företag och organisationer blir attackerade av främmande cyberhot? Genom att träna er personal genom simulerade attacker skickade direkt mot Er arbetsstyrka minskar vi risken att ni råkar ut för en fientlig cyberattack avsevärt.

Framtidens säkerhet – en stor utmaning

Många företag och organisationer har helt enkelt inte koll på deras egen säkerhet när det kommer till informationsteknik och kommunikationsteknik. Detta gör att desto mer vi släpar efter i säkerhetsarbetet, desto lättare är det för yttre hot att angripa oss och förstöra eller stjäla viktig information. Attacker från omvärlden sker oftare och ökar i rask takt. Inte minst ransomware, där en sorts malware infiltrerar ert nätverk och krypterar all information som finns tillgänglig och sedan kräver en lösensumma för att låsa upp systemet. Men att betala lösensumman löser sällan problemet med förlorad värdefull data. Genom att dokumentera och uppdatera eventuella brister i Ert system kan vi skydda er mot omvärldens ökade hot inom cybervärlden, och skulle en attack mot förmodan infiltrera ert system kan vi återställa ert IT-system och informationen som gått förlorad, snabbt och säkert – allt för er trygghet i cyberrymden.

Dokumentera ert system

Underhåll av systeminformation

Testa systemet regelbundet

Har ni råkat ut för en attack eller vill ni ha mer information?

We will walk that extra mile

Abroad Datorer är ett litet familjeföretag baserat i de Jämtländska skogarna. Trots vår lilla organisation så hanterar vi betydligt större industrier. I vår kundbas finner man allt ifrån internationella skogsindustrier och detaljhandelsbolag till vårdföretag. På Abroad går vi efter det enkla mottot att om våra kunder mår bra - mår vi bra. Därför utser vi en personlig kontakt till samtliga klienter som ser till Era behov och sedan skräddarsyr en lösning speciellt för Er.
Ni är alltid välkomna att kontakta oss för konsultation.

Kontakta oss

Sikås Sågvägen 100, 833 49 HAMMERDAL
+46 (0) 10 178 16 00