SÅGVÄGEN 100, JÄMTLANDS-SIKÅS, 833 49 HAMMERDAL
+46 (0) 10 - 178 16 00
info@abroad.se

IT PRODUKTER

WINDOWS PC

Vi levererar alla sorters PC till privatpersoner och företag. Oavsett om du vill ha en platta att streama serier på eller en workstation för att rendera tunga 3D-animeringar så levererar rätt PC kraften du behöver. Med operativsystemet Windows är det alltid lätt att konfigurera din enhet enligt dina personliga önskemål. Vi hjälper dig gärna i valet av hårdvara och med installationen av din PC.

LÄS MER

NÄTVERKSKOMMUNIKATION

I princip samtliga arbetsplatser kräver idag ett fungerande nätverk med en säker och stabil miljö. Oavsett om du är en ensam företagare eller om ni har en större organisation så är idag ett fungerande nätverk lika viktigt som ett fungerande elnät. I och med fiberutbyggnaden i vår glesbygd så börjar även privatpersoner att investera i hemnätverk. Vi hjälper er gärna i valet av produkter, installation och konfiguration av Ert nätverk.

LÄS MER

KAMERAÖVERVAKNING

Kameraövervakning blir mer och mer aktuellt hos företag och privatpersoner. Ett smidigt övervakningssystem kan skydda mot klåfingriga tjuvar, men även öka produktiviteten på arbetsplatser och industrier. Vi marknadsför övervakningssystem som klarar både hemövervakning och industriell produktionsövervakning. Vi erbjuder snabb installation och konfiguration av er övervakningsutrustning.

LÄS MER

PRINTERS & SCANNERS

En viktig del inom IT är printers, scanners och kopieringsapparater. Oavsett om ni är ute efter en hemmaskrivare, fotoskrivare eller en stor företagsskrivare med alla funktioner i ett så kan vi gladeligen hjälpa Er att hitta rätt modell och fabrikat för just era ändamål. Vi installerar och konfigurerar samtliga enheter vi levererar.

LÄS MER