/ lediga jobb

Vi tar emot er ansökan med öppna armar.

Tyvärr har vi för tillfället inga öppna tjänster, men då företaget är inne i en expansiv period så kommer nya tjänster att tillsättas löpande i takt med vår tillväxt.

Vem är du och är det dig vi söker?

Utbildning och erfarenhet

Utbildning och erfarenhet är självklart två viktiga parametrar, men det allra viktigaste för oss är att du kommer trivas här tillsammans med oss, och tillsammans utveckla Abroad IT till framtidens arbetsplats.

Vi söker dig som är driven, social och hungrig att fördjupa dig inom den digitala världen.

Vi på Abroad IT lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser vår personalstyrka som ett pussel, där bitarna sakta men säkert ramlar på plats i takt med att vår organisation växer. Därför är det extremt viktigt att du som person passar in i det pussel vi påbörjat.

Vad tror du att du kan bidra med till vår organisation?

Vi skulle bli fantastiskt glada om just du skickade in en intresseanmälan, vem vet, kanske ditt drömjobb finns här hos oss?

Fullständigt namn:*
E-post:*
Telefon:*
Beskriv dig själv kortfattat: *

Vår nuvarande personalstyrka

See all our employees

Lite siffror

Antal år i branschen
25
Antal anställda
6
Anställdas medelålder
31
Aktuella IT-projekt just nu
8

We will walk that extra mile

Abroad Datorer är ett litet familjeföretag baserat i de Jämtländska skogarna. Trots vår lilla organisation så hanterar vi betydligt större industrier. I vår kundbas finner man allt ifrån internationella skogsindustrier och detaljhandelsbolag till vårdföretag. På Abroad går vi efter det enkla mottot att om våra kunder mår bra - mår vi bra. Därför utser vi en personlig kontakt till samtliga klienter som ser till Era behov och sedan skräddarsyr en lösning speciellt för Er.
Ni är alltid välkomna att kontakta oss för konsultation.

Kontakta oss

Sikås Sågvägen 100, 833 49 HAMMERDAL
+46 (0) 10 178 16 00