SIKÅS SÅGVÄGEN 100 - 833 49 HAMMERDAL
(+46) 010 - 178 16 00
info@abroad.se

AVTECH ÖVERVAKNING

AVTECH ROOM ALERT

ÖVERVAKA KÄNSLIGA MILJÖER MED AVTECH.

Med AVTECH’s produkter underlättas övervakning av fastigheter och områden som kräver förhöjd säkerhet. Övervaka temperatur, luftfuktighet, vattenläckor, rök, strömförsörjning, nätverk med mera. Vi kan gladeligen meddela att vi numer är AVTECH’s distributör i Skandinavien och vi tar gärna emot era frågor och beställningar.

FÅ KOLL PÅ ER FASTIGHETSMILJÖ

Med AVTECH’s produkter preciserar vi övervakningen av känslig utrustning och högriskområden. AVTECH’s välutvecklade programvara gör det otroligt simpelt att hålla koll på olika värden och områden. Vid larm skickas snabbt ett mail eller sms ut till berörd personal för att snabbt kunna åtgärda problemet. Systemen är skalbara och lösningar finns för alla olika scenarion och budgetar.

TEMPERATUR

AVTECH’s temperatursensorer installeras smidigt i miljöer där temperaturen är avgörande, i tillexempel serverrum eller i elcentraler, djurboxar och liknande. Sensorn ansluts i en kontroller som konfigureras med önskade värden. Vid avvikelse larmas snabbt behörig personal så problemet åtgärdas i god tid.

LUFTFUKTIGHET

AVTECH’s sensorer mäter luftfuktighet i fuktkänsliga miljöer. Sensorerna är otroligt lätta att installera och håller sedan stenkoll på luftfuktigheten i den lokala miljön. Önskade värden ställs snabbt in i kontrollpanelen och vid avvikelse larmas behörig personal snabbt och smidigt via e-post och sms.

STRÖMFÖRSÖRJNING

AVTECH’s kraftsensorer monteras vanligtvis vid strömförsörjningen till en UPS, för att snabbt kunna varna för strömavbrott. Vid avbrott larmas all behörig personal via e-post och sms så problemet kan åtgärdas utan data- och hårdvaruförlust.

LUFTFLÖDE

AVTECH’s luftflödessensorer kan med fördel användas under husgrunder, i ventilationer eller i serverrum för att säkerställa att det önskade flödet bibehålls. Vid stopp i luftflödet går ett larm ut till behörig personal så felet kan åtgärdas utan att hårdvara går förlorad.

ÄR DU INTRESSERAD?

Tveka inte att kontakta oss för mer information, demonstration av systemet eller offertförfrågan.

010 – 178 16 00

info@abroad.se