ABROAD NETWORK

NÄTVERK AV HÖGSTA KLASS

Vi projekterar, installerar och driftsätter skalbara nätverkslösningar för företag och organisationer. Vi hanterar allt från mindre kontorsnätverk till riktigt stora industrinätverk, och ser till att informationen tar sig från A till B på ett snabbt, smidigt och framförallt säkert vis. Vi kontaktar er gärna för att starta en dialog för vilken lösning som passar just er organisation bäst.

KONTAKTA MIG

LÅT OSS PRESENTERA
BROAD
WALL 1.0

Vi kan med stolthet presentera vår nya, kraftfulla nätverkslösning för organisationer i alla storlekar. BROADWALL skyddar effektivt mot yttre angrepp, samtidigt som den underlättar intern kommunikation och effektiviserar informationsflödet. Lösningen är baserad på OPNsense och konfigureras skräddarsytt för er organisation.

STATEFUL INSPECTION FIREWALL

BROADWALL filtrerar paketen som skickas genom nätverket och matchar snabbt ut äkta information, samtidigt som den stoppar skadlig information direkt vid dörren.

DYNAMIC TRAFFIC    SHAPING

För att maximera informationsflödet i nätverket används traffic shaping, vilket innebär att brandväggen optimerar prestandan genom att bundla olika typer av information.

OPNsense®
CAPTIVE PORTAL

För företag som delar ut sitt trådlösa nätverk till gäster och besökare kan det kännas tryggt att vår brandvägg kräver att nya enheter verifierar sig innan dom släpps in i nätverket.

INTRUSION DETECTION
& PREVENTION

OPNsense’s IPS-system är baserat på Suricata och utiliserar Netmap för att maximera prestanda och minimera CPU-användning. Det innebär maximal prestanda och säkerhet på toppnivå.

INTRESSANT? Kontakta oss för info.